În cadrul asistentului "Generare facturi pentru comenzile ferme neonorate", din modulul "Comenzi clienți" am adăugat opțiunea "Facturare cantități rezervate". În cazul în care se bifează această opțiune se vor factura automat doar cantitățile rezervate din comandă, fără a mai ține cont de ce s-a completat în grid. În caz contrar se vor factura cantitățile completate de către utilizator.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 22.1.

La data de 31 Ianuarie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare opțiune "Facturare cantități rezervate" în cadrul asistentului "Generare facturi pentru comenzile ferme neonorate" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.1 | Nexus Media