Începând cu versiunea 21.11.96, în opțiunile modulului "Ordine de plată/Foi de vărsământ" am adăugat două setări noi:
1. "Sume conform D100": Dacă se bifează această opțiune, la indicatorul "BUGETUL DE STAT, BUGETELE ASIG.SOC. ȘI FD.SPEC., în curs de distribuire" vor fi culese și sumele din D100 de la rândurile 1, 2, 3, 5 și 6.
2. "Sume conform D300": Dacă se bifează această opțiune, la indicatorul "TVA - decont lunar/trim./sem./anual" va fi culeasă suma din decontul de TVA de la rândul 45.

La data de 17 Iunie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare opțiuni pentru culegerea din Declarația 100 și Declarația 300 în modulul "Ordine de plată/Foi de vărsământ" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Ordine de plata/Foi de varsamânt.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.11.96. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.11.96 | Nexus Media