În cadrul modulului "Parteneri" am adăugat opțiunea "Utilizez parteneri în funcție de calitate". În cazul în care această opțiune este bifată, în cadrul modulelor "Avize de însoțire marfă la terți", "Avize de însoțire marfă", "Comenzi de la clienți", "Facturi clienți", "Oferte clienți" și "Oportunități" vor fi aduși toți partenerii care au calitatea de client, iar în cadrul modulelor "Comenzi pentru furnizori", "Contracte aprovizionare", "Facturi furnizori" și "Oferte furnizori" se vor aduce toți partenerii care au calitatea de furnizor.
ATENȚIE! Clienții care utilizau filtrarea partenerilor în funcție de calitate trebuie să bifeze această opțiune pentru a putea aduce doar partenerii cu calitatea de furnizor/client deoarece opțiunea vine implicit debifată.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.12.

La data de 22 Iulie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare opțiune "Utilizez parteneri în funcție de calitate" în cadrul modulului "Parteneri" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.12 | Nexus Media