Am adăugat în fereastra de editare a modulului "Aparate de marcat fiscale - POS-uri", câmpul "Tipărește modul de preparare pe nota de plată", implicit debifat (funcționalitate existentă până în prezent).

În aplicația NexusEasyRetail - Restaurant, în cazul în care campul mai sus menționat este bifat, atunci, la tipărirea notei de plată, se vor lista pentru fiecare produs comandat, modificările aduse acestora, și anume, modificarea rețetei sau a modalității de preparare.

Prin acest mod de afișare i se confirmă clientului faptul că s-au respectat indicațiile date.

La data de 8 Iunie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare opțiune "Tipărește modul de preparare pe nota de plată" în fereastra de editare a unui pos din aparate de marcat fiscale prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Fast-Food şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.11.37. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.11.37 | Nexus Media