Am adăugat în fereastra de editare a modulului "Aparate de marcat fiscale - POS-uri", câmpul "Rețin ultimul salon pe care s-a conectat ospătarul", implicit bifat (funcționalitate existentă până în prezent).

În aplicația NexusEasyRetail - Restaurant, în cazul în care campul mai sus menționat este bifat, atunci, la relogarea unui utilizator, interfața se va poziționa automat pe ultimul salon utilizat de acesta. În cazul în care câmpul este debifat, atunci aplicația se va poziționa întotdeauna pe primul salon.

La data de 19 Februarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare opțiune privind retinerea ultimului salon pe care s-a logat ospătarul prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.4.44. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.4.44 | Nexus Media