În cadrul modulului „Lansare în producție” am adăugat opțiunea „Preluare automată dată expirare și nr lot din materia primă de bază”. Numărul lotului este format din numărul lotului materiei prime de bază + un index, număr generat automat în funcție de a câta oară s-a înregistrat producție din lotul respectiv.
De exemplu: pentru lotul de mere cu numărul: 10000
- la prima utilizare în producție va fi generat lotul 10000-001
- la a 2-a utilizare în producție va fi generat lotul 10000-002 etc.
Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 19.33.

La data de 8 Octombrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare opțiune „Preluare automată data expirare și nr lot din materia primă de bază” în cadrul modulului „Lansare în producție” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Lansare productie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media