În aplicația NexusErp, în modulul "Planificare bugete și cheltuieli", începând cu update-ul 19.20, am adăugat o noua posibilitate de inserare prevederi: din antecalcul producție. Astfel sunt aduse valorile previzionate, grupate pe cont și filtrate pe centrul de profit al liniei de producție corespunzătoare din lansare cu centrul de profit al prevederii .
Dacă există linii deja inserate, ce se suprapun cu cele noi ce se doresc a fi inserate (din antecalcul) valorile vor fi suprascrise, utilizatorul fiind anunțat în prealabil.

La data de 14 Mai 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare opțiune nouă de inserare prevederi în modulul Planificare bugete venituri și cheltuieli prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Planificare bugete venituri si cheltuieli.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media