Începând cu versiunea 22.7 declarația 390 NU se va mai genera din modulul Decontul de TVA.
Pentru gestionarea livrărilor, achizițiilor sau prestărilor intracomunitare, în grupul Deconturi și declarații fiscale, am adăugat modulul Declarația 390.
Printre avantajele oferite de adăugarea unui modul special pentru generarea declarației amintim: păstrarea istoricului declarațiilor depuse și vizualizare distinctă pentru declarații validate/nevalidate.

La data de 12 Mai 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare modul nou pentru Declarația 390 în grupul Deconturi și declarații fiscale din aplicația NexusERP prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Decontul de T.V.A. .

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.6.21. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.7 | Nexus Media