În cadrul secțiunii „Interne - Documente interne” am adăugat modulul „Buletin de analize”. Acesta are rolul de a ține evidența analizelor de vinuri. Cu ajutorul asistentului „Import buletine de analize prin protocolul Importex” utilizatorul are posibilitatea de a importa date.
De asemenea, au fost create și două rapoarte pentru a oferi o imagine completă asupra buletinelor de analiză. Raportul „Buletin de analize” afișează o listă cu toate buletinele de analiză, iar cu ajutorul raportului „Sursă date formulare anexe la buletinele de analiză” utilizatorul are posibilitatea de a-și configura propriile rapoarte.
Modificările vor fi disponibile începând cu versiunea 20.8.

La data de 22 Aprilie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare modul nou „Buletin de analize” prin crearea unui modul nou în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Aceast modul nou îl veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.8. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.8 | Nexus Media