În cadrul modulului "Contracte prestări servicii clienți" am adăugat opțiunea "Permite generarea intervențiilor". În cazul în care în liniile contractului de prestări servicii s-a completat obiectul de sesizare și este activă această opțiune, atunci se va genera o intervenție în cadrul modulului "Intervenții, Service, RMA". Pentru generarea intervențiilor este necesară crearea unui model în cadrul acestui modul (obligatorie completarea carnetului și a gestiunii) și selectarea acestuia la generarea liniilor de contracte.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 22.10.174.

La data de 2 August 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare model Intervenții la generarea liniilor din modulul Contracte prestări servicii prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Contracte prestari servicii clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.10.174. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.10.174 | Nexus Media