În aplicația Nexus Hotel, în modulul "Management hotel" am introdus posibilitatea importului de rezervari prin protocolul Importex. De asemenea, a fost implementată și opțiunea de anulare a importului de rezervări hoteliere.
Modificarea va fi disponibilă începând cu update-ul 18.24.

La data de 2 August 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare import și anulare import rezervări hotel prin protocolul Importex în cadrul modulului "Management hotel". prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Hotel şi modulul Management hotel.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.19.200. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media