În cadrul modulului „Note de intrare recepție” am adăugat posibilitatea importului documentelor prin protocolul Importex. De asemenea, a fost implementată și opțiunea de anulare a importului. Noua funcționalitate va fi disponibilă începând cu versiunea 19.15.

La data de 13 Martie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare import „Note de intrare recepție” prin protocolul Importex prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Note de intrare receptie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media