S-a introdus in Nexus ERP v. 23.19.0, in modulul Contracte de munca, posibilitatea de a adauga logo in adeverintele predefinite. Astfel, in Configurare rapoarte, se poate adauga in caseta "Text suplimentar antet raport" variabilele %logo_antet% si %logo%, respectiv, %logo_subsol% in caseta "Text suplimentar subsol raport". Logo-urile sunt preluate din folderul Reports din Nexus, sunt de tip JPG si trebuie sa aiba denumire logo_antet_SCEXEMPLUSRL si logo_subsol_SCEXEMPLUSRL, unde SCEXEMPLUSRL trebuie inlocuit cu denumirea societati unde se listeaza rapoartele. Rapoartele care permit aceasta functionalitate sunt: Adeverinta venituri salariale, Adeverinta salariat, Adeverinta vechime in munca, Adeverinta stagiu Concedii Medicale, Adeverinta stagiu cotizare Somaj, Adeverinta stagiu cotizare CAS, Adeverinta deduceri suplimentare copii si Adeverinta vechime in munca - pentru functionari publici.

La data de 26 Octombrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adaugare header/footer in adeverinte predefinite in format imagine prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.19.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.19.0 | Nexus Media