Începând cu versiunea 22.16 în modulele Facturi clienți și Avize de însoțire marfă am adăugat funcții de avertizare (Notificare transmitere solicitare eTransport) care se vor declanșa în cazul în care documentul îndeplinește condițiile necesare transmiterii în sistemul RO eTransport, însă nu sunt completate corespunzator toate informațiile necesare transmiterii cu succes în SPV.


La data de 14 Octombrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare funcții de avertizare privind îndeplinirea condițiilor de transmitere a notificărilor pentru eTransport în SPV prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.16 | Nexus Media