Începând cu versiunea 21.10 în modulului "Conturi bănci" am adăugat o opțiune pentru includerea header-ului în fișierul de export pentru plăti: "Include header în fișier export plăți". Această opțiune este activă doar pentru exportul prin funcții customizate de tip ExpPropPlata și ExpPropPlata-ST.
De asemenea, în modulul "Funcții customizate" am adăugat un nou tip: "Conținut fisier plăți" (inline). În cadrul funcției se specifică denumirea fișierului și extensia dorită și se construiește fișierul de export pentru plăți în forma dorită.
Funcția returnează o înregistrare cu 2 coloane: nume_fișier și continut_fisier. La utilizarea acestei funcții customizate pentru plăți, se va completa automat denumirea și extensia fișierului și va salva conținutul din câmpul "conținut fișier" fără alte prelucrări.
În modulul "Funcții customizate", la imporul din modele există un model pentru acest tip de funcție.

La data de 5 Mai 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare funcționalități noi în modulele "Conturi bănci" și "Funcții customizate" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Functii customizate.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media