În cadrul procedurile de citire stoc detaliat API, v2 și v3 am adăugat câmpul "cod_origine". De asemenea, puteți și filtra după acest câmp. Pentru mai multe detalii despre modul de apelare verificați în link-ul următor: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2224.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.2.62.

La data de 21 Ianuarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare filtru cod origine în funcțiile API de citire stoc detaliat V2 și V3 prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Marfuri cu ridicata.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.2.62. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.2.62 | Nexus Media