Începând cu versiunea 23.16 în modul Facturi clienți am inclus posibilitatea de operare a facturilor corectate.
Factura corectată se poate opera doar prin intermediul asistentului Adaug - Factură corecție și trebuie să facă referire la o singură factură inițială.
La salvare:
- vor fi adăugate cu semnul plus articolele selectate de pe factura inițială.
- vor fi adăugate cu semnul minus articolele selectate cu cantitatea corectată completată în grid de către operator.
În antetul facturii se va bifa automat opțiunea Factură corectată. Aceste facturi vor fi exceptate din declarația Intrastat a lunii în care este operată factura.
Dacă factura de corecție este în altă lună față de factura inițială, va trebui depusă o declarație Intrastat rectificativă pentru luna în care este factura inițială. Valorile facturii inițiale vor fi actualizate conform facturii de corecție.


La data de 12 Septembrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare factură de corecție în modulul Facturi clienți prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.16 | Nexus Media