Începând cu versiunea 22.16 realizarea operațiilor de Defragmentare și Reindexare, Restaurare, Instalare actualizări (Update și Patch) existente în meniul Instrumente --> Mentenanță Bază Date va necesita drepturi speciale. Aceste drepturi se regăsesc în modulul Utilizatori.
În cazul în care utilizatorii nu dețin aceste drepturi, paginile nu vor fi vizibile în asistentul de Mentenantă Bază Date.
La instalarea update-ului 22.16 drepturile vor fi adăugate automat utilizatorilor de tip Admin.

La data de 14 Octombrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare drepturi pentru rularea operațiilor din meniul Intrumente - Mentenanță bază de date. prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Utilizatori.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media