Începând cu versiunea 21.15 am adăugat un drept nou - [Vizualizare date cu caracter personal] disponibil în modulele Parteneri, Personal și Delegați.
Datele personale disponibile în fereastra de selecție a partenerului, personalului sau delegatului vor fi afișate doar utilizatorilor care au acest drept.


La data de 13 Octombrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare drept pentru vizualizarea datelor cu caracter personal prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.14.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media