În cadrul modulului „Promoții” am adăugat trei condiții noi de aplicare a promoțiilor: „Clasificare partener”, „Clasificare partener 2” și „Clasificare partener 3”. Promoțiile se aplică în cazul în care clasificarea este egală sau diferită de valoarea stabilită de utilizator.
Modificarea va fi disponbilă începând cu versiunea 20.5.

La data de 11 Februarie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare condiții "Clasificare partener", "Clasificare partener 2" și "Clasificare partener 3" la aplicarea promoțiilor prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Promotii.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.5. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.5 | Nexus Media