Începând cu versiunea 21.6, în cadrul gridului de linii al asistentul de adăugare din comenzi clienți, existent în modulul "Lansare productie" am adăugat coloana "Rețetă", unde se poate selecta rețeta ce se va folosi în lansare, în cazul în care articolul selectat din comandă are mai multe rețete adăugate.

La data de 15 Martie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare coloană "Rețetă" în fereastra de adăugare articole "Din comenzi clienți..." din modulul "Lansare producție" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Lansare productie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media