Am adăugat coloana "Coduri echivalente" în lista de coloane disponibile pentru afișare în grid-ul modulului "Mărfuri cu ridicata" din aplicația NexusERP (v.20.22.20.). Informațiile afișate sunt preluate din lista de coduri echivalente setate pe fiecare articol în parte în modulul "Bunuri si servicii - Articole".

La data de 24 Noiembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adaugare coloană "Coduri echivalente" în grid-ul modulului Mărfuri cu ridicata prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Marfuri cu ridicata.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.22.20. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.22.20 | Nexus Media