In versiunea 23.17.1, s-a adaugat in rapoarte posibilitatea de a adauga coduri de bare de tipul: EAN8, EAN13, Code39, Code128 si Code QR. Astfel pentru rapoartele de tip Formular, se pot include in "Text suplimentar antet raport" si "Text suplimentar subsol raport", textul din prima captura, unde variabila "Code bare factura", poate fi un camp disponibil pentru afisare sau un camp calculat.
La crearea campurilor calculate, au fost introduse in fereastra "Adaugare formula pentru camp calculat", la Tip, urmatoarele optiuni:
1. Cod de bare EAN8 fara text
2. Cod de bare EAN8 cu text
3. Cod de bare EAN13 fara text
4. Cod de bare EAN13 cu text
5. Cod de bare Code39 fara text
6. Cod de bare Code39 cu text
7. Cod de bare Code128 fara text
8. Cod de bare Code128 cu text
9. QRCode, care indica tipul de cod de bare, pe care urmeaza sa-l afisati in raport.
Codurile de bare pot fi incluse si in tabelul de produse, prin includerea lor in lista de campuri disponibile pentru afisare.

La data de 12 Octombrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adaugare coduri de bare in rapoartele de tip Formular prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.18.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.18.0 | Nexus Media