Fereastra de editare a modulului "Facturi clienți" va include, începând cu versiunea 21.18, în gridul de linii prețul în valută din contractul de prestări servicii (Preț vânzare contr. prest. servicii) și cursul la care s-a generat factura, doar pentru liniile generate din contracte prestări servicii (Curs facturare contr. prest. servicii).

La data de 13 Ianuarie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmpuri "Preț vânzare contr. prest. servicii" și "Curs facturare contr. prest. servicii" în cadrul modulului "Facturi clienți" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.18. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.18 | Nexus Media