În cadrul raportului „Listă inventar”, din modulul „Ob. inventar în folosință” am adăugat câmpul „Data intrare”, după care se poate realiza și filtrare. De asemenea, în raportul „Registru stoc” am adăugat câmpul „Salarit”, cu posibilitate de grupare și filtrare.
Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 19.24.

La data de 23 Iulie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmpuri în cadrul rapoartelor „Listă inventar” și „Registru stoc”, din modulul „Ob. inventar în folosință” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Ob.inventar in folosinta.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media