În cadrul rapoartelor „Borderou ieșiri carburanți” și „Listă ieșiri bonuri de consum”, din modulul „Bon de consum materiale” am adăugat câmpurile „Serie caroserie”, „Cod cls. mașină”, „Gestiune”, „Cod card personal” și „Centru de profit”.
Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 19.24.

La data de 9 Iulie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmpuri în cadrul rapoartelor „Borderou ieșiri carburanți” și „Listă ieșiri bonuri de consum” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Lite şi modulul Bon de consum materiale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media