În cadrul importului de bonuri de consum materiale, prin API, am adăugat câmpurile "id_linie_lansare" (VARCHAR(32) - în formatul ANLUNA_PCTLCR_ID) și "faza" (SMALLINT) pentru a lega bonurile de consum de o lansare. De asemenea, în procedura de citire API a bonurilor de consum a fost adăugat și câmpul "id_lansare".

La data de 12 Septembrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmpuri "id_linie_lansare" și "faza" la importul de bonuri de consum materiale prin API prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bon de consum materiale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.17. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.17 | Nexus Media