În cadrul importului de „Comenzi de la clienți” am adăugat câmpurile „id_curier” și „nume_curier”. Pentru mai multe informații despre aceste câmpuri consulatați documentația din link-ul următor: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=730. Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 20.7.

La data de 27 Februarie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmpuri „id_curier” și „nume_curier” în cadrul importului de „Comenzi de la clienți” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.7. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.7 | Nexus Media