Începând cu versiunea 22.6, în cadrul importului de încasări și plăți am adăugat câmpurile "Buget" (buget) și "Observații" (observatii). Pentru mai multe detalii puteți consulta și documentația din link-ul următor: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=729.

La data de 26 Aprilie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmpuri "Buget" și "Observații" în cadrul importului de încasări și plăți prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Casa in lei.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.6. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.6 | Nexus Media