În cadrul modulului "Mesaje EDI", am adăugat câmpul "Trimitere cod origine în EAN", care va fi folosit pentru exportul Expert Supplier al facturilor și avizelor, înlocuind codul EAN cu codul origine stabilit în pagina "Coduri echivalente" din "Bunuri și servicii - Articole". Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.2.57.

La data de 21 Ianuarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmp "Trimitere cod origine în EAN", în modulul "Mesaje EDI" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.2.57. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.2.57 | Nexus Media