În cadrul raportului „Borderou foi de utilaje” din modulul „Foi de utilaje” am adăugat câmpul „Tip utilaj”. De asemenea, există și posibilitatea de a grupa, filtra și ordona după acest câmp. Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 19.17.

La data de 28 Martie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmp „Tip utilaj” în cadrul raportului „Borderou foi de utilaje” din modulul „Foi de utilaje” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Parc Auto şi modulul Foi de utilaje.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media