În cadrul ferestrei de editare linii, din modulul "Facturi furnizori" am adăugat câmpul "Țară origine", reprezentând țara de origine a articolului. Culegerea datelor în declarația Intrastat va prelua prioritar țara de origine specificată în linia facturii și apoi cea din nomenclator.
Funcționalitatea va fi disponibilă înceând cu versiunea 23.3.

La data de 5 Ianuarie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmp "Țară origine" la nivel de linie în cadrul modulului "Facturi furnizori" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.3. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.3 | Nexus Media