În cadrul modulului „Targete”, am adăugat posibilitatea selectării unui catalog, în loc de „Program”. În modulul „Selecție articole - Catalog” vor fi definite produsele targetate, care vor fi apoi preluate automat în pagina „Produse targetate” din modulul „Targete”. De asemenea, în cazul în care se dorește modificarea unei selecții s-a adăugat și butonul de „Editez selecție articole”.
Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 19.24.

La data de 19 Iulie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmp „Selecție articole - Catalog” în cadrul modulului „Targete” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Targete.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media