În cadrul modulului "Comenzi clienți" am adăugat câmpul "Repartizare plăți pe linii", astfel încât la generarea facturii să nu apară diferențe valorice între factură și comandă. Acest câmp se va prelua automat și pe factură. Pentru comenzile cu repartizare a plăților pe linii programul va rotunji la 2 zecimale valoarea și tva-ul pe fiecare linie.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 22.11.232.

La data de 25 August 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmp "Repartizare plăți pe linii" în cadrul modulului "Comenzi clienți" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.11.232. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.11.232 | Nexus Media