În lista cu coloane disponibile pentru afișare, din cadrul modulului "Bonuri fiscale" am adăugat câmpul "Referrer". Acest câmp este adus de pe comenzile asociate liniilor bonului. De asemenea, am adăugat câmpul și în rapoartele "Borderou bonuri", "Centralizare încasări" și "Listă ieșiri produse centralizare".
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 20.13.

La data de 16 Iulie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmp "Referrer" în grid-ul modulului "Bonuri fiscale" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Restaurant Backoffice şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.13. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.13 | Nexus Media