În cadrul asistentului "Adaugă facturi furnizori", din modulul "Propuneri de plată" am adăugat câmpul "Plată intrabancară". În cazul în care partenerii au IBAN din aceeași bancă cu cea selectată pe antetul propunerii de plată, atunci acest câmp va veni bifat.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.10.

La data de 10 Mai 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmp "Plată intrabancară" în cadrul asistentului "Adaug facturi furnizori", din modulul "Propuneri de plată" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Plati/Incasari planificate.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.10. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.10 | Nexus Media