În aplicația Nexus Producție, în fereastra asistentului de generare bon de predare producție din modulul "Lansare în producție" am adăugat un control pentru câmpul observații, ce va fi preluat , la salvare, în modulul "Bonuri de predare producție".
Modificarea va fi disponibilă începând cu update-ul 19.7.

La data de 29 Ianuarie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmp "Observații" în fereastra de generare Bon de predare producție din modulul Lansare în producție prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Lansare productie.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media