În cadrul raportului "Necesar ingrediente producție în curs" din modulul „Lansare în producție” am adăugat câmpul "Locație depozitare". Acest câmp este preluat din nomenclatorul de bunuri și servicii. Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 19.32.

La data de 26 Septembrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmp "Locație depozitare" în raportul "Necesar ingrediente producție în curs" din modulul „Lansare în producție” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Lansare productie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media