În sursa de date a rapoartelor Comenzi de la clienți - Formular și Comenzi interne - Formular am inclus câmpul Ambalare. Câmpul permite posibilitatea de filtrare și ordonare. Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 18.34.

La data de 12 Noiembrie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmp "Ambalare" în sursa de date a rapoartelor Comenzi de la clienți - Formular și Comenzi interne - Formular prin modificarea unui raport existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare a raportului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media