În cadrul modulelor "Cheltuieli în avans" și "Venituri în avans" am adăugat câmpul "Nr. rate". Acesta va fi utilizat pentru calculul ratei lunare în funcție de soldul inițial. În cazul în care se specifică rata lunară, automat se va calcula numărul ratelor.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 22.12.

La data de 18 Ianuarie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmp "Nr. rate" în cadrul modulelor "Cheltuieli în avans" și "Venituri în avans" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Cheltuieli in avans.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.18.359. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.12 | Nexus Media