În cadrul modulului "Comenzi clienți" am adăugat câmpul "Mod calcul dată scadență" pentru selectarea modului de calcul al datei scadente în funcție de termenul de încasare: De la data facturii, De la data comenzii. Același câmp a fost adăugat și pe modelele de comandă. La generarea facturilor se va ține cont de această opțiune.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 22.2.

La data de 13 Mai 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmp "Mod calcul dată scadență" în cadrul modulului "Comenzi clienți" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.18.200. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.2 | Nexus Media