În cadrul importului de bonuri predare producție, prin API, am adăugat câmpul "id_linie_lansare" (VARCHAR(32) - în formatul ANLUNA_PCTLCR_ID) pentru a lega bonurile de predare de o lansare. Produsul de pe linia de lansare specificată trebuie să fie același cu cel din bonul de predare.

La data de 12 Septembrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmp "id_linie_lansare" la importul de bonuri predare producție prin API prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Dashboard BackOffice.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.17. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.17 | Nexus Media