În lista de coloane disponibile pentru afișare din cadrul modulului "Avize de însoțire marfă la terți" am adăugat coloanele "% Facturat" și "Stare". Totodată, pentru evidențierea avizelor facturate de cele nefacturate sau facturate parțial am afișat avizele facturate pe fundal verde.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 21.15.

La data de 29 Octombrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmp "% Facturat" și "Stare" în grid modul "Avize de însoțire marfă la terți" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Avize de insotire marfa la terti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.11.300. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.15 | Nexus Media