În cadrul asistentului „Bon de predare” din modulul „Lansare în producție” am adăugat câmpul „Dată expirare”. Utilizatorul are posibilitatea să completeze data de expirare a produsului finit. Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 19.35.

La data de 23 Octombrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmp „Data expirare” în cadrul asistentului „Bon de predare” din modulul „Lansare în producție” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Lansare productie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.35. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.35 | Nexus Media