Începând cu versiunea 23.5 în cadrul modulelor "Societăți" și "Parteneri" am adăugat câmpul "Cod LEI" (Legal Entity Identifier). Codul LEI este un număr de identificare unic al societăților care tranzacționează pe piețele financiare. Orice tranzacție efectuată pe piețe va fi legată de celălalt partener cu ajutorul acestui cod.
De asemenea, codul LEI este utilizat de către autoritățile de reglementare pentru a supraveghea piețele financiare și face legătura dintre piețele financiare, companii și autorități de reglementare.
Emiterea codului LEI este efectuată de către Unitățile Operaționale Locale acreditate GLEIF (Fundația pentru identificarea persoanelor juridice la nivel global).
Acest câmp va fi preluat și în formularele de bilanț.

La data de 31 Ianuarie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmp Cod LEI (Legal Entity Identifier) în cadrul modulelor "Societăți" și "Parteneri" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Societati.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.5. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.5 | Nexus Media