În cadrul modulului „Adrese de livrare” am adăugat câmpul „Centru de profit”. De asemenea, în cadrul opțiunii „Preluare centru de profit în linii”, din modulul „Facturi clienți” am adăugat posibilitatea preluării centrului de profit de pe adresa de livrare.
Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 19.30.

La data de 28 August 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare câmp „Centru de profit” în cadrul modulului „Adrese de livrare” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Adrese de livrare.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media