In nomenclatorul de personal am adaugat un nou camp "Adresa 2" care se regaseste in tabul "Contact" si se poate completa cu adresa efectiva a salariatului.
De asemenea, in nomenclatorul "Locuri de munca" am inclus posibilitatea de completarea a adresei locului de munca.
Daca aceste campuri sunt completate, informatiile vor fi preluate si afisate in noile adeverinte MAI disponibile in modulul "Contracte de munca".
Functionalitatea este disponibila incepand cu versiunea 20.7.273

La data de 28 Martie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adaugare camp "Adresa 2" in nomenclatorul "Personal" si adaugare camp "Adresa loc munca" in nomenclatorul "Locuri de munca" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Personal.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.7.273. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.7.273 | Nexus Media