Am inclus posibilitatea de a specifica un certificat digital care sa fie folosit de serviciul Nexus API Service pentru portul https. Pentru activarea certificatului, parcurgeti pasii urmatori:

- Intrati in NexusERP la Instrumente->Activitati programate->Serviciu API
- Stabiliti portul pentru HTTP
- Stabiliti portul pentru HTTPS
- Alegeti un certificat valid din lista de certificate instalate in Windows
- Alegeti nivelul de logare (erori sau erori+mesaje informative)
- Apasati butonul Aplica
- Reporniti serviciul Nexus API Service. Daca s-a ales nivelul de log Erori+Mesaje, in log ar trebui sa apara un mesaj de genul "Portul 5001 foloseste certificatul ..."

La data de 2 Iulie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adaugare cale certificat https - API prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media