Începând cu versiunea 22.4 am inclus posibilitatea de validare a înregistrărilor existente în modulul Bunuri și servicii - Articole.
Ca urmare a acestei noi funcționalități, se pot utiliza fluxurile de aprobare existente la nivelul modulului.
De asemenea, au fost modificate toate procedurile din Nexus și din aplicațiile Nexus Online, astfel încât să fie permisă doar utilizarea articolelor valide.
(Ex: adăugarea produselor în documente)

La data de 4 Aprilie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare buton Validare în nomenclatorul de Bunuri și servicii - Articole prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bunuri si servicii - Articole.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.4.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.4.0 | Nexus Media