În cadrul modulului „Vânzări retail” am adăugat asistentul „Verificare vânzări conform fișierelor extrase din casa de marcat”, ce permite compararea valorili vânzărilor și determinarea diferențelor, în cazul în care acestea există.
Dacă fișierul nu există în baza de date, câmpul „Stare fișier BD” se va actualiza cu textul „Fișier inexistent”, iar în cazul în care lipsește un fișier din folderul casei de marcat se va actualiza câmpul „Stare fișier casa marcat” cu textul „Neprocesat”.
Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 19.29.

La data de 12 August 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare asistent „Verificare vânzări conform fișierelor extrase din casa de marcat”, în cadrul modulului „Vânzări retail” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media